Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:51

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

  Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro
10 coafuri retro la moda in 2012-2013

Coafuri retro pentru 2012-2013: PARUL PRINS INTR-O ESARFA/BATIC. Desi initial femeile isi tineau parul in esarfa din motive practice - pentru a nu si-l murdari sau prinde in fabricile in care lucrau -, aceasta e una din coafurile la moda acum tocmai din cauza ca e inedita. Se potriveste mamicilor, cand isi plimba micutii prin parc si nu au timp de o coafura mai dichisita, pentru fetele care cauta un look aranjat si studiat. Alege o esarfa colorata intens, cu buline sau imprimeuri la moda (florale sau geometrice). Prinde parul in coada, prinde buclele cu agrafe in asa fel incat sa para natural si la final leaga esarfa in jurul capului.

Coafuri retro pentru 2012-2013: COADA INTR-O PARTE, CU VOLUM. E un look clasic, o coafura foarte usor de realizat. Ca sa pastrezi totusi un aspect modern, ai grija sa nu tapezi prea mult parul; daca ai parul drept, il poti ondula la spate. Piaptana parul, tapeaza usor in varful capului si aplica putin fixativ daca doresti, apoi prinde o coada ...

.....Cititi mai departe Detalii


Scapa de toata bataia de cap pe care birocratia angajarii ti-o da!

Iti oferim acum Ghid practic pentru angajarea si integrarea salariatilor intr-o companie unicul instrument care are grija ca toate procedurile obligatorii stipulate prin lege sa fie indeplinite corect si in timp util, astfel incat activitatea ta si a companiei tale sa fie perfect legala.

Comanda acum Ghid practic pentru angajarea si integrarea salariatilor intr-o companie! Economiseste 85% din timpul si energia alocate rezolvarii rapide si corecte a tot ceea ce inseamna procedura declansata la angajarea unui nou salariat ! Este unica lucrare ce coroboreaza pentru tine TOATE prevederile  actualei legislatii intr-o analiza coerenta cu implicatii manageriale ce-ti asigura maximizarea  performantelor si reducerea cheltuielilor.

<<<Detalii complete AICI>>>

Sinteza saptamanii
Comunicat Ministerul Muncii: Ce se modifica in 2012

La sfarsitul saptamanii trecute, ministrul muncii, Mariana Campeanu, s-a intalnit cu delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale. Din partea Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale au mai participat secretarii de stat Georgeta Bratu si Denisa Patrascu, precum si alti oficiali ai ministerului.

Discutiile au avut ca subiect modul in care au fost duse  ...

.....Cititi mai departe Detalii

Demisie: In ce fel se plateste formarea profesionala?

Salariatul care nu a respectat clauza privitoare la interdictia demisiei va fi obligat la despagubiri egale cu cheltuielile de formare profesionala pe care le-a efectuat angajatorul sau. Daca in clauza de formare profesionala nu s-a prevazut altfel, despagubirile vor putea fi solicitate intr-o singura transa. Fireste, in clauza de formare profesionala se poate ...

.....Cititi mai departe DetaliiNOU!
Procedura obligatorie ce trebuie parcursa la angajarea strainilor in Romania! Ghid complet, pas cu pas!


Va oferim CD-ul “Angajarea strainilor UE/non UE in Romania”, un produs complet, cu un avantaj major pentru dvs.: gasiti aici, intr-o forma unitara, tot ce aveti de facut in cazul in care vreti sa angajati straini.
 

>>> click aici pentru mai multe detalii


Ce cheltuieli nu sunt considerate avantaje si nu sunt impozitate

Va prezentam mai jos acele sume care nu sunt considerate avantaje si care, in consecinta, nu sunt impozitate la nivelul salariatului: