Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:51

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

  Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Se apropie ultima zi din termenul legal pentru depunerea formularului 112


Declaratia 112 mai poate fi depusa doar pana la inceputul saptamanii viitoare de catre contribuabilii vizati de aceasta obligatie declarativa. Astfel, formularul 112 "Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate" mai poate fi depus la ghiseu doar pana la data de 25 iulie.

Ulterior depunerii acestei declaratii, indiferent de modalitatea de transmitere, formularul va fi vizualizat online pentru verificarea starii, iar in cazul in care declaratia nu este validata, va fi depusa o noua declaratie 112 initiala si corecta care va urma aceeasi procedura de verificare a starii.

In situatia in care declaratia este validata insa include atentionari, va fi depusa o noua declaratie rectificativa care va avea rezolvate punctele amintite in cadrul atentionarilor. Anexa 1, formularul de hartie, va fi insotit de CD, in plic sau tipla. Pe CD se vor mentiona, cu marker permanent, urmatoarele date: codul fiscal al societatii, denumirea societatii, luna si anul.

Pentru obligatiile aferente lunii iunie, formularul 112 "Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate" mai poate fi depus la ghiseu doar pana la 25 iulie 2011.

.....Cititi mai departe DetaliiPFA? Asociatie familiala? Firma de arhitectura? Notariat? Toate au un numitor comun: contabilitatea in partida simpla! Descopera:

Cum sa-ti organizezi CORECT si SIGUR propria contabilitate in partida simpla

Click Aici pentru detalii...

 


Poate fi relocarea o cheie a succesului in cariera?


Exista multe situatii in care companiile mari aleg sa isi trimita unii angajati in alte orase, dar sunt des intalnite si cazurile in care salariatii decid sa isi schimbe nu functia, ci orasul sau tara in care lucreaza. O astfel de decizie poate fi, adeseori, o treapta catre o functie mai importanta sau catre obtinerea unor castiguri mai insemnate. In general, aceste relocari au la baza dorinta de a obtine mai multi bani, precum si conditiie tehnice de lucru mai bune sau cresterea sanselor de a ocupa o functie de conducere.

In general, relocarea aduce ca prim avantaj obtinerea postului dorit intr-un oras vizat de angajatul companiei. In schimb, relocarea vine de obicei cu un salariu mai mare, cu plata chiriei asigurata de firma, plata unor cheltuieli de intretineri si, in unele situatii, plata scolarizarii copiilor.

Expunerea la alta cultura este un alt factor care poate oferi chiar o noua viziune asupra muncii si descoperirea unor noi proceduri. Dezvoltarea profesionala devine astfel un procedeu care implica si dezvoltarea personala, atribut care duce in mod cert la o evolutie pozitiva a carierei. Persoanele care se intorc in tara in urma unor astfel de experiente contribuie si la cresterea competivitatii in domeniile respective.

Relocarea nu este insa lipsita de aspecte negative, precum influenta asupra vietii de familie sau neadaptarea la noul mediu. In plus, avantajele materiale se pot ...

.....Cititi mai departe DetaliiAtentie: Amenzi de 3000-7000 lei pentru neevaluarea riscurilor unui loc de munca!

Evaluarea corecta a riscurilor reprezinta o conditie obligatorie pentru stabilirea normelor de protectie si sanatate specifice muncii din firma dvs.!

Ghidul practic de evaluare a riscurilor va ajuta sa treceti cu bine de controlul ITM!


Click Aici pentru detalii...

 


Ce mai crede FMI despre datoria acumulata de Grecia


Poul Thomsen, seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) la Atena a declarat recent ca datoria acumulata de Grecia este sustenabila, dar se afla, in acelasi timp, "pe muchie de cutit".

Acesta nu pare sa aiba astfel incredere in posibilitatea Greciei de a trece peste aceasta situatie. Planul de salvare care insumeaza 110 miliarde de euro este implementat, insa nici investitorii nu au incredere ca Grecia nu ar putea sa intre in incapacitate de plata. Asa cum a declarat Thomsen, Grecia trebuie sa continue programul de reforme pentru a-si asigura iesirea din dificultate.

Declaratiile lui Thomsen se adauga astfel celor facute de vicepremierul britanic Nick Clegg care nu s-a ferit sa mentioneze ca, in opinia sa, criza din Grecia este "extrem de grava". In acest moment, Grecia a aplicat o noua serie de masuri de austeritate prin majorarea taxelor, reducerea cheltuielilor, privatizari si concedieri in sectorul public, pentru a primi ajutor din partea FMI si UE.

In vizita oficiala in Atena, Hillary Clinton, secretarul american de stat, a precizat ca ...

.....Cititi mai departe Detalii


Excel-ul nu va mai avea pentru tine niciun secret!

Vrei sa rezolvi o problema de Excel in cel mai scurt timp? Nu ai timp sa urmezi cursuri Excel?

Solutia este Aici...

 


Ati auzit? Codul muncii va suferi alte modificari importante in toamna acestui an.

Asigurati-va inca de acum!

V-am pregatit o editie noua la un pret exceptional! Doar ACUM, reducere 10% la Consilier Codul muncii!


Consilier Codul Muncii are acum un continut complet modificat si actualizat in conformitate cu noua legislatie!

Totul despre legislatia muncii:

Angajare
Concediere
Salarizare
Contributii Sociale
Regulament intern
Fisa postului
Demisie
Preaviz
Contractul Individual de Munca
Contractul Colectiv de Munca


Click aici pentru mai multe detalii !

 

Copyright © 2011 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin
 
 

Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

flux rss arhiva newslettere
 
 

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata
 

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586