Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:51

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

  Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Masurile pregatite de Executiv sunt reducerea numarului de prestatii sociale


Guvernul va conditiona acordarea ajutoarelor sociale de rezultatele scolare ale copiilor si de incercarile parintilor de a gasi un loc de munca. In acest fel, autoritatile spera sa reduca semnificativ numarul de persoane asistate.

De asemenea, potrivit unui document publicat de Mediafax, va fi stabilita si o limita maxima pe care o persoana/familie poate sa o primeasca sub forma prestatiilor sociale, in functie de situatia membrilor acesteia, limita fixata pe baza unor simulari raportate la costurile efective ale necesitatilor zilnice de trai si ingrijire a persoanelor dependente.

Totalul cheltuielilor cu prestatiile sociale a crescut de la 1,4% din PIB in 2005 la 2,86% in 2010, incluzand pensiile sociale si alte beneficii, fara ca aceasta crestere sa conduca la o imbunatatire vizibila a indicatorilor care masoara calitatea vietii. Aceasta l-a determinat pe presedintele Basescu sa afirme ca "Romania este o tara de asistati social".

Potrivit Incont.ro, masurile pregatite de Executiv sunt reducerea numarului de prestatii sociale si a cumulului de prestatii/persoana, comasarea pana in ianuarie 2013 a alocatiei familiale complementare, a alocatiei monoparentale, a venitului minim garantat si a ajutoarelor de incalzire (toate destinate familiilor cu venituri reduse) intr-un singur program, denumit orientativ "venit minim de insertie", si "co-responsabilizarea" beneficiarilor venitului minim de insertie prin ...

.....Cititi mai departe Detalii1 martie este ca si maine. Pentru noi, sarbatoarea femeilor incepe de astazi

Noi, barbatii care lucram la realizarea produselor de Legislatia Muncii in cadrul Rentrop&Straton, am decis sa va spunem personal

De ce iubim femeile. Atat de rar

1. Pentru ca, uneori ce-i drept, ne cumparati camasi in acele culori pe care nici nu stim sa le pronuntam si, in timp ce noi strangem din dinti cu ochii in oglinda, ne intrebati triumfator: "Ei, cum iti place?"

2. Pentru ca voi ne spuneti, dis de dimineata, un "la multi ani, iubitule", fara explicatii. Si noi ne scormonim, fara succes, cu toti ochii mintii, tuguiem buzele a ceva si ne gandim repede daca mai exista acel bancomant langa piata si daca ne-am lasat cardul in buzunar sau pe polita, in bucatarie.

3. Pentru ca, acum mult timp, una dintre voi ne-a pus langa borcanul care era cat noi si ne-a aratat cum se face "socata", lasata la "limpezit" cateva saptamani lungi. Si de atunci, de cate ori mergem in acel colt uitat de lume si dam peste borcanele aruncate in pod ni se innoada o lacrima in barba.

(Alaturi de aceste ganduri avem pentru dvs si un Cadou special de la Dove. Detalii Aici)

5. Pentru ca voi ne spuneti, intr-o seara, cu un zambet strengaresc. "Lasa-i draga sa mearga la munte. Am vorbit eu cu ei, nu-ti face griji. Ce, tu n-ai fost tanar?" Si de atunci nu mai avem somn...

6. Pentru ca aceea dintre voi ne-a invatam intr-o seara din adolescenta cum se fac clatitele atunci cand ai doar sifon si faina in casa, plus un pic de zahar uitat in dulap. Si, din cand in cand, muncim nostalgic una-doua ore, ne uitam la ele alte doua, luam o gura si ne amintim.

7. Pentru ca, spre lauda voastra, a tuturor, un amic de departe mi-a raspuns cel mai frumos la intrebarea "ce-ai lua acasa din Romania": "trecerea de pietoni de la Romana, cu stopul acela vesnic. Cand stau acolo, in prima masina, vad Raiul pe tocuri cum trece prin fata mea".

8. Pentru ca de la o femeie am auzit, prima oara, vorba "mai rarut, ca-i mai dragut". Si cata dreptate avea....

...9, 10, 11...

(Va dorim un martie cald. Si vesnic, daca se poate)

De asemenea, din partea noastra beneficiati si de un Cadou: pachetul Beauty Dove.

Pentru femeile legate (pe viata) de Legislatia Muncii.
Click Aici pentru Cadoul Dove

 

 

Copyright © 2011 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


 

Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin
 
 

Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

flux rss arhiva newslettere
 
 

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata
 

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-213172587 , Fax: 0040213172586