Editia de Duminica

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

Legislatiamuncii.ro - Editia de Duminica
In atentia dnei/dlui ,
inscris la data de
Bucuresti,
29.4.14 13:51

Splendoarea regasirii!
Autor: Cristina Straton

Intotdeauna astept sa revina, sa ma mangaie, sa-mi ravaseasca parul, sa ma incante cu atingerea ei rece, sa ma poarte spre taramuri ne-ntinate de griul din jurul nostru. Si aproape de fiecare data, ea revine.

Acum ii simt prezenta, o percep vizual ca pe ceva imaculat, alb perfect. Se asterne langa mine, imi zambeste, se joaca cu mine, imi incanta ochii cu splendoarea ei. Ma joc cu ea: ne ascundem si ne regasim ca intr-un dans nebun! Incerc sa o ating. Nu ma lasa ca mai apoi sa ma-nconjoare cu bratele ei. Ma cauta, ma gaseste, ma recunoaste si o vad cum se topeste in ochii mei!

Sufletul mi-e cuprins iarasi de iubire. Uitasem sa o iubesc, uitasem cum sa o iubesc! Dar cand am revazut-o, mi-am amintit clipele tineretii mele alaturi ...
citeste mai departe...

 
Image
CD-ul 30 de ACTE OBLIGATORII pentru Departamentul Personal - Salarizare - Va pune la dispozitie toate actele si contractele de care aveti nevoie pentru a rezolva orice problema privind Managementul resurselor umane.

Profitati acum de Oferta speciala de luna aceasta!

Detalii aici >>>

 
Ce spun investitorii despre noul Cod al Muncii?


Orice intarzierea in reglementarea legislatiei muncii franeaza procesul de revenire a economiei, a declarat Doina Ciomag, director executiv al CIS (Consiliul Investitorilor Straini).

"Cresterea competitivitatii economiei romanesti si a atractivitatii ei pentru investitori, precum si consolidarea sectorului privat depind in mare masura de piata fortei de munca" a precizat reprezentantul CIS.

Chiar daca CIS este de acord cu unele dintre reglementarile noului Cod al Muncii, organizatia a transmis o serie de alte propuneri catre minister.

Proprietarul Mobexpert Dan Sucu (foto) spune ca interventia Guvernului pentru ajustarea Codului Muncii la conditiile actuale este oportuna ...
citeste mai departe...Ghidul Excel iti pune la dispozitie tot ce te intereseaza pentru a lucra rapid, eficient, fara probleme si fara stres. Nu crezi ca este posibil? Incearca-l si ai sa te convingi! Detalii aici >>>


 

Performanta: Romania epuizeaza banii acordati in cadrul unui program cu finantare europeana
 

Dupa trei ani de la intrarea in UE, Romania reuseste in sfarsit sa cheltuie banii europeni. Insa doar in ceea ce priveste fondurile alocate pentru dezvoltarea resurselor umane. Potrivit reprezentantilor Autoritatii de Management a POSDRU, banii sunt cam pe terminate.

Daca la momentul lansarii programului, nu foarte multa lume s-a aratat interesata de liniile de finantare, ulterior s-a lasat cu imbulzeala.
"Din pacate, am inceput cu stangul in acest program