Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Buna ziua,


Pentru ca stim cat de important este pentru dvs. sa fiti in deplina concordanta cu prevederile legii, am decis sa va punem la dispozitie si mai multa Consultanta de Specialitate.

(... detalii click aici »)

De aceea este important sa aveti la dispozitie o solutie eficienta pentru toate problemele generate de neclaritatile din Codul muncii – Consilier Codul muncii + O ora de consultanta, fata in fata, cu unul dintre specialistii Rentrop&Straton cu 15%Reducere!

Important:
Pentru onorarea angajamentelor catre FMI, Guvernul a anuntat ca va viza o serie de controale ANAF si ITM, in a doua jumatate a anului 2014.

Scapati de teama de a gresi in relatia cu ITM sau cu angajatul!

...Click aici pentru mai multe detalii »


Fiti la curent cu ultimele modificari legislative si aflati raspunsul la orice intrebare sau orice problema in toate domeniile relatiilor de munca: Codul Muncii, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, Resurse Umane!

Consilier Codul muncii
va ofera toata legislatia muncii, comentarii ale specialistilor, studii de caz si – extrem de important – beneficiaza de un soft special care permite actualizarea INSTANTANEE a continutului.

Atentie: Peste 20 de experti in Legislatia Muncii sunt la dispozitia ta pentru a-ti raspunde punctual la orice problema legata de raporturile de munca! ... detalii aici»

Serviciul personalizat “Ora de consultanta” va ofera raspunsul rapid la orice problema cu care va confruntati.

Prin acest serviciu de TOP iti oferim posibilitatea de a discuta problemele complexe pe care le intampini direct cu echipa de specialisti Rentrop & Straton. Solutionezi rapid si in maniera profesionista orice situatie controversata cu care te confrunti!

... Click aici pentru Formularul de Inscriere »


Comanda acum
si beneficiaza de 15% Reducere la pretul pachetului Consilier Codul Muncii + ORA de consultanta!
---------------------

* Proteste de strada pentru angajatii din sistemul sanitarCopyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586