Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Buna ziua,

Pentru ca stim cat de important este pentru dvs. sa fiti in deplina concordanta cu prevederile legii, am decis sa va punem la dispozitie si mai multa Consultanta de Specialitate.
(...detalii click aici »)

Important: Pentru onorarea angajamentelor catre FMI, Guvernul a anuntat ca va viza o serie de controale ANAF si ITM, in a doua jumatate a anului 2014.

De aceea este important sa aveti la dispozitie o solutie eficienta pentru toate problemele generate de neclaritatile din Codul munciiCD-ul Consilier Codul muncii + PORTAL CODUL MUNCII – acces nelimitat timp de 3 luni.

... Click aici pentru mai multe detalii »

Fiti la curent cu ultimele modificari legislative si aflati raspunsul la orice intrebare sau orice problema toate domeniile relatiilor de munca: Codul Muncii, Salarizare, Contributii, Concedii, Somaj, Concedieri, Protectia muncii, Resurse Umane!

CD-ul Consilier Codul muncii
va ofera toata legislatia muncii, comentarii ale specialistilor, studii de caz si – extrem de important – beneficiaza de un soft special care permite actualizarea INSTANTANEE a continutului.

Portalcodulmuncii.ro este singurul portal din Romania care va pune la dispozitie o uriasa baza de date cu peste 17.500 de intrebari si raspunsuri din toate domeniile relatiilor de munca.

...Click aici pentru Formularul de Inscriere »


In acest moment, oricare ar fi problema cu care va confruntati, pe CD-ul Consilier Codul muncii gasiti rapid raspunsul cautat. Nu trebuie decat sa introduceti CD-ul in calculator si sa dati o cautare dupa cuvantul-cheie care va intereseaza!

Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi,
Divizia de Legislatia muncii Rentrop&Straton

PS: AICI gasiti detalii despre Consultanta GRATUITA.

 ------------

* Rezultatele celor mai radicale restructurari din economia romaneasca: 55.000 de oameni au ramas someri!Copyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586