Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro


Revisal 2014 – Modificari si actualizari

Registrul de evidenta a salariatilor a devenit in ultima perioada cel mai important instrument de lucru pentru responsabilii de resurse umane. Aplicatia online este folosita pentru tot ce tine de contractele de munca, transmiterea lor si modificarile operate legate de acestea.Din pacate, insa, REVISAL-ul inca mai are o serie de probleme legate de functionalitate si accesibilitate. Una dintre ele problemele celor care lucreaza cu REVISAL (insa nu singura) este legata de faptul ca in ultima vreme COR (Clasificarea ocupatiilor din Romania) a fost updatat de cateva ori, insa in REVISAL nu se regasesc noile ocupatii si coduri aferente lor.


Ultima versiune de Revisal este 5.0.8. Va este pusa la dispozitie aici.
 
"Cand se actualizeaza COR in noul REVISAL?", sau "Cum putem actualiza COR in noul REVISAL?", sunt doar cateva intrebari primite aproape zilnic la redactia LegislatiaMuncii.ro legate de REVISAL.


Ei bine, pentru toti cei care lucreaza cu REVISAL 2014 in acest moment putem sa va dam o veste cat se poate de buna: REVISAL-ul se schimba. De circa 2 luni se lucreaza la o noua versiune, imbunatatita, care va fi gata intr-un interval de timp relativ scurt.

 
"Se lucreaza la noua varianta REVISAL. Exista cateva versiuni de lucru si noul REVISAL actualizat 2014 va fi gata in....  citeste mai departe >>>>
Copyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586