Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Softul de Evaluare a Angajatilor va ajuta sa aflati rapid si obiectiv:

 • cat de pregatit este fiecare angajat din companie
 • in ce mod contribuie fiecare angajat la realizarea performantei
 • nevoia de instruire profesionala si ajutor pentru oricare angajat
 • posibilitatile de motivare
 • necesitatatea de a lua masuri punitive.

Click aici pentru a beneficia de reducere >>>
Legislatia Muncii
Subventia pentru sistemul public de pensii se majoreaza cu 255,2 milioane de lei dupa rectificarea bugetara!

Subventia de la bugetul de stat pentru bugetul sistemului public de pensii va fi majorata cu 255,2 milioane de lei, conform notei de fundamentare a proiectului de rectificare a bugetului asigurarilor sociale pe anul 2014, dat publicitatii de Ministerul Finantelor Publice, anunta Agerpres.

Subventia pentru sistemul public de pensii se majoreaza ca o consecinta a revizuirii in scadere a veniturilor curente ale sistemului public de pensii. Mai mult, se ia in calcul si diminuarea incasarilor din contributiile de asigurari sociale de stat, in contextul noii prognoze macroeconomice de scadere a castigului salarial mediu ...

.....Cititi mai departe Detalii
Singurii din Europa care i-au refuzat pe romani la munca. Acum sunt obligati sa ii accepte!

Uniunea Europeana a refuzat cererea autoritatiloe elvetiene de a renegocia Acordul referitor la libera circulatie a persoanelor. Masura permitea Confederatiei Helvetice sa aplice cote pentru imigatie, conform unei surse europene, citata de AFP.

Decizia a fost luata cu ocazia reuniunii ambasadorilor celor 28 de tari membre UE la Bruxelles. Decizia va fi formalizata sub forma unei scrisori oficiale adresata Bernei, noteaza Mediafax.

Elvetia doreste instaurarea de cote de imigratie pentru sederile pe termen scurt ale strainilor, in cazul locuitorilor din zonele de granita si persoanelor care doresc sa se instaleze definitiv, consecinta a votului din 9 februarie, vot care limita imigratia in masa.

Asa cum noteaza incont.ro, Elvetia este  ...

.....Cititi mai departe Detalii

Felicitari: Ati castigat un Voucher Cadou in valoare de 100 lei

Atentie: Voucherul Cadou trebuie folosit in urmatoarele 48 de ore, altfel isi pierde valabilitatea.

Alegeti orice doriti din Top Produse de HR si SSM>>


ANOFM: 17.962 de locuri de munca erau vacante. In ce domenii se fac angajari?

Marti, 29 iulie 2014, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) erau inregistrate 17.962 locuri de munca, dupa cum urmeaza: Cluj - 2789, Prahova - 2050, Bucuresti - 1880, Arad - 881, Arges – 844 si Iasi – 733. La polul opus, se aflau judetele: Botosani - 60, Suceava - 51, Caras-Severin - 33, Mehedinti – 24 si Bacau – 13.

Persoanele cu studii superioare aveau la dispozitie 1342 locuri de munca, dupa cum urmeaza: 114 programator, 66 inginer mecanic, 59 specialist marketing, 57 referent, 38 analist, 29 inginer constructii civile, industriale si agricole, 23 agent de vanzari, 21 inginer productie etc.

16.620 de locuri de munca se adresau persoanelor cu studii medii, profesionale si lucratorilor necalificati, dupa cum urmeaza: 1563 confectioner-asamblor articole din textile, 1169 muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, 1050 muncitor necalificat in industria confectiilor, 511 lucrator ...

.....Cititi mai departe Detalii

Club Legislatia Muncii
Se poate plati retroactiv diferenta obtinuta prin recalcularea pensiei ?

Buna ziua,
Ma numesc Mirica Neculai, nascut la data de 26.03.1947, am iesit la pensie anticipata partial la data de 22.02.2008 si la limita de varsta la data de 26.03.2011.

Va aduc la cunostinta ca am lucrat 8 ani, 8 luni si 18 zile in conditii speciale de munca gr.I (legea 3/1977) dar nu am beneficiat de reducerea varstei de pensionare la limita de varsta, deoarece mi s-a spus ca trebuie sa am cel putin 12 ani lucrati la grupa I(legea 3/1977) situatie in care am fost nevoit sa ies la pensie anticipata partial. In perioada pensionarii anticipate partial am fost penalizat cu 10,5% lunar.

Recent, am aflat ca s-a modificat legea pensiilor si ca pot sa cer recalcularea pensiei pentru luarea in calcul a perioadei lucrate la grupa I de munca. Pe data de 29.05.2014, am facut cererea de recalculare a pensiei in urma careia pansia mea a fost marita incepand cu data de 01.06.2014.

Intrebarea mea este:
- diferenta obtinuta prin recalcularea pensiei, poate fi platita retroactiv de ...

.....Cititi mai departe Detalii

Evaluarea Angajatilor si Criteriile de performanta

Informatia din cuprinsul CD-ului va ajuta sa cunoasteti:

 
Prevederile legale privind obiectivele de performanta individuala

Care sunt posibilitatile de care dispuneti la stabilirea criteriilor de evaluare a activitatii

Regulile de intocmire a procedurilor de evaluare

Detalii aici>>
Social
5 expresii pe care parintii NU trebuie sa le spuna niciodata copiilor

Fara sa va dati seama, comportamentul si vocabularul dumneavoastra zilnic, influenteaza starea de spirit, dezvoltarea intelectuala si incredere in sine a copiilor.

Chiar daca aveti impresia ca nu ii afectati pe cei mici si ca evitati violenta, vocabularul iesit din comun si obiceiurile care ii pot influenta negativ viata, mai devreme sau mai tarziu le spuneti lucruri care ii blocheaza emotional si care ii determina sa se inchida in ei, sa nu mai aiba incredere in jur si chiar sa refuze un stil de viata sanatos si o educatie adecvata.

Credeti ca gresesc? O sa va dovedesc faptul ca probabil utilizati cel putin una dintre expresiile urmatoare si va voi arata urmarile ei:

Plec si te las aici
Daca nu ai folosit aceasta expresie sunt sigura ca ai auzit-o de cel putin trei ori, la trei persoane diferite, doar in ultima vreme. Cel mai des, parintii recurg la o astfel de aminintare in momentul in care copiii isi doresc ceva cu care parintii nu sunt de acord. Trebuie ...

.....Cititi mai departe DetaliiAtentie!

Sunteti doar la un click distanta de:

http://lp.rs.ro/upload_img/809_portalcodulmuncii.legislatiamuncii.ro/images/bullet_d.gifpeste 17.500 de intrebari si raspunsuri din legislatia muncii
http://lp.rs.ro/upload_img/809_portalcodulmuncii.legislatiamuncii.ro/images/bullet_d.gifConsultanta personalizata pe toata perioada abonamentului de 12 luni


http://lp.rs.ro/upload_img/249_portalcodulmuncii.manager.ro/images/black-arrow.gifModificari ale programului REVISAL?
http://lp.rs.ro/upload_img/249_portalcodulmuncii.manager.ro/images/black-arrow.gifStabilirea obiectivelor de performanta si a criteriilor de evaluare?
http://lp.rs.ro/upload_img/249_portalcodulmuncii.manager.ro/images/black-arrow.gifFormarea profesionala si conditiile de realizare?
http://lp.rs.ro/upload_img/249_portalcodulmuncii.manager.ro/images/black-arrow.gifAcordarea legala a diurnei in tara si in strainatate?

Click Aici pentru a accesa informatiile de mai sus >>

------------------------

Trei instrumente vitale in activitatea dvs. zilnica

+ avantajele unei tablete performante pentru dvs.!

Acum la pretul special
de 600 lei + 24% TVA!

Stimate Manager HR, 

Fie ca este vorba despre crearea sutelor de documente si formulare pe care le aveti de intocmit, despre evaluarea angajatilor sau despre eficientizarea proceselor de HR, acum puteti beneficia de instrumente profesioniste, care sa va simplifice activitatea.

Este vorba despre: Tableta Manager HR!


Contine 3 aplicatii de exceptie cu toate secretele profesionale de importanta vitala pentru activitatea dvs.!207 modele si formulare OBLIGATORII in resurse umane reprezinta instrumentul practic pe care il veti folosi de acum incolo pentru intocmirea corecta si rapida a documentelor obligatorii conform noilor modificari ale Codul muncii. detalii aici<<

207 modele si formulare obligatorii in resurse umane
va ofera posibilitatea de a descarca pe calculatorul dvs. orice formular si sa-l editati, modificati si/sau completati continutul.


Doar acum beneficiati de informatii cheie despre:

 • Strategii HR si leadership
 • Planificare
 • Solutii pentru deficitul/ surplusul de personal
 • Salarizare detalii aici<<
 • Recrutare
 • Motivare si cresterea performantelor angajatilor 
 • Recompensare si retentia angajatilor
 • Cresterea eficientei comunicarii interne Aici gasiti:

Comentarii legislative, recomandari, atentionari si concluzii
Temeiuri legale care stau la baza rezolvarii corecte a problemelor dvs.
O gama variata de solutii pentru diverse tipuri de probleme privind evaluarea performantelor personalului angajat.

Aflati:
Cum se stabilesc criteriile de evaluare
Procesul de evaluare (aspecte juridice)
Consecintele evaluarii detalii aici<<
Este o tableta PC impresionanta din toate punctele de vedere. E-Boda Essential A330 dispune de toate functiile pe care ti le-ati putea dori de la o tableta, imbinand designul compact si elegant cu o utilizare facila, rapida si complexa.


Tehnologiile inglobate in aceasta tableta permit viteza remarcabila de procesare, display luminos si culori vii, aplicatii cu  grafica uimitoare si functii utile ale sistemului de operare Android 4.2. detalii aici<<

Timp de pornire minim! Interfata tactila! Acum, lucrati de oriunde!

Cu MAXIMA placere! Cu EFICIENTA sporita!


Atentie! Stoc limitat!

 


Copyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586