Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Ghid practic de completare in REVISAL

Solutii la TOATE problemele dvs. intampinate la operarea si transmiterea registrului

Trebuie sa cunoasteti:

- ce contine REVISAL

- ce amenzi riscati pentru nerespectarea normelor in vigoare privind REVISAL

- procedura si actele necesare pentru obtinerea parolei

- procedura de inregistrare si transmitere a REVISAL


Profitati de cea mai buna oferta>>Ghid complet pentru protectia minorului la locul de munca!

Unul dintre subiectele pe care orice angajator trebuie sa le cunoasca este cel referitor la protectia minorului la locul de munca. Vom delimita in randurile urmatoare toate informatiile esentiale de care vom tine cont pentru a asigura securitatea si sanatatea pentru minori, la locul de munca.

Esential de precizat sunt cateva definitii pe care le vom folosi in cadrul acestei analize:

a) tanar - orice persoana in varsta de cel putin 15 ani si de cel mult 18 ani;

b) copil - orice persoana care nu a atins varsta de 15 ani sau orice tanar in varsta de cel putin 15 ani si de cel mult 18 ani care face inca obiectul scolarizarii obligatorii pe baza de program integral, stabilit de lege;

c) munca usoara - toate activitatile care, prin natura proprie sarcinilor pe care le presupun si a conditiilor specifice in care acestea sunt efectuate, nu pot prejudicia securitatea, sanatatea sau dezvoltarea copilului si tanarului si nu sunt de natura sa prejudicieze ...

.....Cititi mai departe Detalii
Control ITM: Obligatii, Solutii si Recomandari
- Ghid Practic anti-amenzi -


Cautati o solutie pentru a face fata controalelor ITM FARA STRES?

Trebuie sa ne pregatim din timp si cu mare atentie pentru un posibil/ probabil control ITM. Este foarte important sa stim:

   Ce cauta ITM-ul cand vine in control

   Ce NU trebuie sa gaseasca

   Ce si cum trebuie noi sa-i oferim>>> CLICK  Aici pentru raspunsurile la intrebarile de mai sus
Ministerul Muncii: Buget de 200 mil euro pentru Promovarea incluziunii sociale. 10.000 de locuri de munca vor fi create pentru persoanele defavorizate

Vor fi create mai mult de 10.000 de locuri de munca, in mod special in mediul rural, prin intermediul programului "Promovarea incluziunii sociale". Bugetul este de cca 200 de milioane de euro, din fonduri europene, conform declaratiilor facute de ministrul Muncii, Rovana Plumb, informeaza Economica.net.

“Bugetul acestui program este de 200 de milioane de euro din fonduri europene. Acest program se lanseaza si in context european, dar si adaptat la nevoile Romaniei. Prin acest program pot fi infiintate 1.000 de intreprinderi sociale si se pot crea peste 10.000 de locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati, familiile cu mai mult de doi copii, dar si familiile monoparentale, femeile in situatii de risc, persoanele rome, victimele violentei in familie”, a declarat Rovana Plumb.

Acest proiect se adreseaza in mod special ...

.....Cititi mai departe Detalii
Fondurile de pensii administreaza active de 4 miliarde de euro, cu randamente si de peste 12 procente!

Fondurile de pensii private obligatorii (Pilonul II) si facultative (Pilonul III) au ajuns la active de peste 17,5 miliarde de lei, echivalent a circa 4 miliarde de euro, la mijlocul anului 2014, asa cum precizeaza un comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania (APAPR).

In total, discutam despre 6,5 milioane de romani beneficiari ai acestor sume.

Pentru intreg sistemul fondurilor de pensii, discutam despre o medie de 12% in ultimul an, in ceea ce priveste rezultatele investitionale ale fondurilor de pensii.

La finalul primelor 6 luni din 2014, cele 8 fonduri de pensii private obligatorii, Pilonl II, au ajuns la un total de 6,16 milioane de participanti, in beneficiul carora administrau active nete de 16,54 de miliarde de lei, potrivit datelor APAPR.

Asa cum arata APAPR, de la lansare si pana la finalul primului semestru din 2014, fondurile de pensii din Pilonul II au in administrare in numele participantilor contributii de ...

.....Cititi mai departe Detalii
5 zile de controale, 154 de persoane descoperite ca munceau la negru, 2.037.200 de lei amenzi!

In doar 5 zile de controale, Inspectia Muncii a depistat 154 de persoane care munceau fara forme legale, conform unui comunicat al Institutiei. Actiunile intreprinse in perioada 30 iunie - 4 iulie 2014 s-au concretizat sub forma a unui total de 2.037.200 de lei amenzi.

2667 de controale au fost efectuate in domeniul relatiilor de munca. Dintre acestea, 2522 au fost pentru munca fara forme legale. Au fost aplicate amenzi de 1.538.200 de lei, dintre care 980.000 de lei pentru munca la negru.

491 de angajatori au fost sanctionati si 36 de persoane au fost sanctionate contraventionale pentru ca ...

.....Cititi mai departe Detalii
S-a descoperit secretul citirii rapide. Cum sa citesti o carte pe zi, in fiecare zi!

Nicolae Iorga putea parcurge cu privirea 1000 de cuvinte pe minut. Anne Jones, campioana mondiala la citire rapida, a ajuns la 4.700 de cuvinte pe minut si cu o intelegere a textului de 67%. Ti-ai dori sa poti citit 30 de pagini in 5 minute? Ar fi interesant sa poti citi o carte in fiecare zi?

Specialistii au lansat ghidul unic "Citirea rapida". Te invata cum sa iti controlezi miscarile ochilor pentru a-ti mari viteza de citire si intelegere.

Nu uitati faptul ca tehnicile de citire rapida sunt cunoscute de numeroase persoane. Acestea au sansa sa citeasca orice carte cu viteza mult mai mare decat ceilalti. Nu este magie, nu este vreun secret nedescoperit. La mijloc sunt tehnici de citire rapida.

Va invitam sa invatati cum sa cititi rapid cat mai curand. Fiecare zi pierduta conteaza mai mult decat va imaginati!
Detalii aici pentru tehnicile de citire rapida >>>>

Din cuprinsul CD-ului Cuprins "Citirea rapida":

I. ...

.....Cititi mai departe Detalii
“Raporturile de munca ale PFA”

Cumul de functii salariat si PFA? Angajarea salariatilor de catre PFA? PFA pensionar.? PFA cu CIM si fara CIM? Contributii sociale? PFA. Dreptul de a angaja personal? Influenta veniturilor obtinute in calitate de PFA asupra CAS platit? Ce implica participarea sotilor la activitatea PFA?Stii ce presupune fiecare dintre aceste teme?
Parca stim cate putin din fiecare dar nimic complet. Daca nu le cunosti, macar stii ce amenzi si sanctiuni se instituie daca iei decizii in necunostinta de cauza?

Te anuntam ca a fost lansata unica lucrare de specialitate catre trateaza legislatia muncii pentru PFA. A fost “muncita” de cateva dintre cele mai puternice voci din domeniu, autoritati care dau ora exacta cand discutam despre drepturi, obligatii, reglementari in ceea ce priveste legislatia muncii pentru PFA.

…click aici pentru un exemplar la pret de lansare>>>

Este un domeniu “vitregit” pana in acest moment de expertiza profesionistilor din domeniu. Nu a fost “atacat” asa cum trebuie si de aici si amenzile si sanctiunile care “zburda libere” in randul celor insarcinati cu gestionarea activitatii unei PFA.

Lucrarea “Raporturile de munca ale PFA promite sa rezolve orice nelamurire, sa anuleze orice “nesansa” de amenda. 

Practic, daca ai studiat aceasta lucrare cu atentie, nu ai cum sa iei amenda, sa fii sanctionat, sa ti se perturbe activitatea profesionala.

Discutam despre o carte in format digital, pe CD, in care sunt incluse toate informatiile de care avem nevoie pentru stapani domeniul ca la carte:


  Reglementari de legislatia muncii pentru PFA

Elemente de legislatie specifica analizate de catre specialisti

Comentarii ale legii, sfaturi, recomandari si atentionari

Studii de caz, exemple de aplicare corecta a legislatiei in vigoare

Raspunsuri la intrebari, solutii si temeiuri legale pentru situatii des intalnite in practica PFA.

Click aici pentru un exemplar la pret de lansare>>>>


CD-ul Raporturile de munca ale PFA contine informatii utile:

  Persoanelor fizice autorizate (PFA)

  Responsabililor HR din firmele care colaboreaza cu PFA

 

Informatiile furnizate pe CD-ul Raporturile de munca ale PFA de catre specialistii Rentrop &Straton sunt grupate in 3 sectiuni majore:

 
Sectiunea I - Reglementari legislative privind legislatia muncii pentru PFA
Cuprinde toate actele normative si articolele de lege ce reglementeaza raporturile de munca specifice pentru PFA.

Click aici pentru un exemplar la pret de lansare>>>>


Copyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586