Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Trei instrumente vitale in activitatea dvs. zilnica + 
avantajele unei tablete performante pentru dvs!


Stimate Manager HR,


Fie ca este vorba despre crearea sutelor de acte si formulare pe care le aveti de intocmit, despre evaluarea angajatilor sau despre eficientizarea proceselor de HR, puteti beneficia de instrumente profesioniste, care sa va simplifice activitatea.

Este vorba de Tableta Managerului HR ce contine:

  1. 207 modele si formulare obligatorii in HR
  2. Managementul Resurselor Umane- Eficienta, Rentabilitate, Profit!
  3. Evaluarea angajatilor in 8 pasi 

Profitati de oferta!

Click aici pentru comanda!


Legislatia Muncii
In ce conditii putem intrerupe concediul de maternitate?

Analizam in randurile urmatoare o speta referitoare la posibilitatea de intrerupere a concediului de maternitate, fie cu un concediu de boala obisnuita, fie prin venirea salariatei la serviciu pentru o luna sau doua si apoi continuarea concediului pana la implinirea celor 126 de zile calendaristice:

Conform art. 24 alin. (2) din OUG 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate, concediile pentru sarcina si lauzie se pot compensa intre ele.

Acest lucru se produce , ...

.....Cititi mai departe Detalii
Doi din cinci angajatori intampina dificultati la identificarea canditatilor potriviti

Un studiu efectuat de compania de resurse umane ManPowerGrup arata ca doi din cinci angajatori gasesc cu greu candidati potriviti pentru posturile pe care le pun la bataie, posturi de meseriasi calificati, ingineri, reprezentanti de vanzari, manageri de proiect sau directori IT.

"Ponderea angajatorilor care se confrunta cu dificultati a scazut cu 14 puncte procentuale fata de anul trecut, cand angajatorii din Romania se aflau pe locul 7 global in privinta perceptiei deficitului de talente, dar continua sa fie superioara atat mediei globale, cat si celei din regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa de Nord (EMEA), cu 4 puncte procentuale", noteaza...

.....Cititi mai departe Detalii

Sunteti obligat sa aveti in firma stingatoare de incendiu? DA!

Aflati aici cum sa evitati cel mai tragic eveniment cu care se poate confrunta o firma!

>>>detalii aici

Atentie!
Lipsa stingatoarelor de incendiu se sanctioneaza cu amenda de la 3.000 la 6.000 de lei!

Click aici pentru a rezerva propriul dvs. stingator
ANOFM: 10.653 locuri de munca vacante in data de 02 iunie 2014

La data de 2 iunie 2014, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) sunt inregistrate 10.653 locuri de munca, dupa cum urmeaza: Bucuresti - 1511, Prahova - 1342, Arges - 788, Iasi - 628, Timis - 555, Arad - 507, Brasov - 505, Hunedoara - 381, Bistrita-Nasaud - 372, Sibiu - 357, Neamt - 291, Satu-Mare - 262, Ilfov - 231, Constanta - 227, Calarasi - 227, Valcea - 215, Maramures - 208, Alba - 199, Dolj - 199, Dambovita - 155, Vaslui - 149, Harghita - 122, Bihor - 121, Mures - 119, Gorj - 116, Salaj - 103, Tulcea - 94, Braila - 85, Giurgiu - 80, Buzau - 73, Ialomita - 62, Teleorman - 58, Olt - 55, Galati - 49, Botosani - 41, Covasna - 41, Cluj - 37, Bacau - 31, Suceava - 19, Vrancea - 16, Caras-Severin - 12, Mehedinti – 10.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt inregistrate ...

.....Cititi mai departe Detalii

Club Legislatia Muncii
Administratorul unui SRL-D poate lucra intr-un magazin, fara angajare cu CIM?

Buna ziua,
Sunt administrator la un SRL-D (sunt tanar)- am un magazine alimentar, in plus sunt student la stat (fara taxa) si am o intrabare:

Eu ca dministrator al SRL-D pot lucra in magazin fara angajare cu CIM sau trebuie sa inchei contract? Pot fi in acelasi timp administrator, student la stat si angajat, fara sa incalc legea?

Daca ma angajez, ce contributii voi plati la stat, pe cele de administrator sau pe cele ca simplu salariat? Eu sincer nu doresc CIM, daca nu este strict necesar.

Va multumesc anticipat pentru lamuriri.

.....Cititi mai departe Detalii
Social
A inceput Evaluarea Nationala pentru elevii de clasa a II-a

Peste 200.000 de elevi de clasa a II-a participa luni la primul lor examen important: Evaluarea Nationala 2014, care a fost introdusa pentru prima oara in acest an.

Prima proba din cadrul Evaluarii Nationale la clasa a II-a este cea de limba romana, in cadrul careia elevii sunt testati la scris si citit.

Subiectele la Evaluarea Nationala pentru clasa a II-a sunt de nivel mediu si au scopul de a testa cunostintele dobandite de micuti dupa primii doi ani de scoala. Astfel, fiecare invatator va descoperi zonele in care elevii intampina dificultati si vor avea timp sa umple anumite goluri pana la sfarsitul ciclului primar.

Subiectele pentru elevii de clasa a II-a sunt realizate dupa modelul testelor PISA, pentru a-i ajuta pe micuti sa se obisnuiasca cu acest tip de testare internationala, care va fi introdusa si in Romania din 2019.

Rezultatele la Evaluarea Nationala pentru clasa a II-a nu vor fi trecute in catalog, iar cei mici vor sustine testele chiar in ...

.....Cititi mai departe Detalii
“92 de formulare commentate privind litigiile de munca"Cereri si intampinari referitoare la cateva dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le cunoasteti in profunzime:


Copyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586