Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

Stimate Abonat , inscris la data de

Bucuresti,

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro


Pune BANI deoparte pentru petrecerea copilului tau!

Va lua note maxime la Evaluarea 2014!

Fara griji, fara stres, fara emotii ca se face de rusine...... click aici pentru succes la Evaluare 2014»

(romana si matematica )
Recent am lansat Culegerea de Exercitii Rezolvate la Matematica. Am ramas fara stoc disponibil din primele doua saptamani. Clientii multumiti au dus vorba mai departe si vor avea parte de rezultatele pe care le doresc. Ne-ati facut reclama pozitiva si va multumim. Laudele au ajuns la autorii nostri. Proiectul a fost un succes, asa ca am decis sa lansam inca o solutie pentru parinti si copii ingrijorati. (... pentru detalii click aici »)


Le-am cerut solutia de care parintii au nevoie pentru copiii lor, la limba romana, de aceasta data!
“Vrem culegerea pe care copiii sa o foloseasca cu usurinta, cu placere, cu rezultate la evaluare. Copiii nu trebuie sa ia note mai mici de nota 10. Vrem o culegere cum nu exista pe piata. Sa aiba tot ce ii trebuie, unsa cu toate alifiile.Parintii sa mai fie ingrijorati doar de cadourile pe care le vor lua pentru pustii lor fiindca vrem sa ia note maxime si sa ne faca reclama..”


Somnul specialistilor nostri a fost INTERZIS timp de trei luni in care au lucrat la realizarea unor culegeri care NU AU RIVAL de piata.

... Click aici pentru a comanda cele doua exemplare »

Atentie! Culegerile de Exercitii Rezolvate la
Limba Romana si Matematica ofera exact ce cautati!

... click aici pentru Formularul de Inscriere »
Cu toata increderea, doresc sa comandati aceste doua exemplare si sa uitati de griji. Le aveti pe cele de la munca, asa cum le avem si noi.

Lasati-le pe cele de la scoala in seama specialistilor care au realizat doua culegeri impresionante din toate punctele de vedere! (... pentru detalii click aici »)


Specialistii nostri ne asigura de un lucru: note maxime la evaluare in 2014, pentru copiii care studiaza cu ajutorul celor mai bune Culegeri de Exercitii Rezolvate.

... Click AICI pentru Culegerea de Exercitii Rezolvate la Limba Romana »

... Click AICI pentru Culegerea de Exercitii Rezolvate la Matematica »

Atentie! Culegerile de Exercitii Rezolvate la
Limba Romana si Matematica ofera exact ce cautati!

... click aici pentru Formularul de Inscriere »


5 motive sa va livram cat mai curand cele doua culegeri care vor schimba total viitorul copilului dvs.:

1. Pregatirea de nota 10 se face cu instrumente de nota 10!
Acum e momentul sa aveti un control atent al bagajului de cunostinte cu care copilul dvs. porneste catre primul mare examen al vietii sale!

Luati masuri cat inca mai aveti timp! Rezultatele vor fi catastrofale pentru anumiti copii. In ce categorie credeti ca se claseaza cel mic? Vreti sa ii dati un plus de sanse? ... Click aici »

2. Liceul vizat devine accesibil doar cu o medie generala mare la Evaluarea Nationala! Notele de la Evaluarea Nationala fac, incepand din acest an, diferenta la admiterea intr-un liceu! Alaturi de mediile din gimnaziu, in 2014, media generala de la Evaluare are o pondere de 75% din nota de admitere la liceu. Acordati toata atentia cuvenita!

3. 100% sanse de reusita cu aceste exercitii! Sunt unicele instrumente care reflecta in mod real gradul de insusire a materiei de examen si ajuta elevul sa fie pregatit pentru marea confruntare. ...Click AICI cat timp avem stocuri disponibile »

4. Copilul dvs. va rezolva exercitiile cu maxima placere. Sunt exercitii care ii ajuta sa invete materia in mod simplu, rapid, cu minim de efort, cu maxim de rezultate. Nu vor uita materia pe care o invata prin practica, prin rezolvarea de exercitii. ... Oferta este limitata. Click aici pentru doua exemplare »

5. Copiii NU vor privi aceste culegeri ca pe reale ocazii de teama si frustrare. Vor fi cartile pe care le vor adora, pentru prima data in viata. Este cam dificil sa te atasezi de culegerile de exercitii... Dar acestea sunt realizate in mod special pentru ca materia sa ti se para simpla, accesibila, logica. Poate ca asta lipseste si din modul in care le este predata materia la scoala. Cautati o solutie noua? V-o oferim noi »Mult succes si un viitor stralucit pentru copilul dvs.!


...click aici pentru Inscriere »PS: Stocurile sunt limitate. Toti parintii vor primi aceste oferte speciale in urmatoarele cateva zile.

Va felicitam cu drag si va dorim numai note de 10!
------------------------------

* SSM: Cand se poate dispune anularea autorizatiei de securitate la incendiuCopyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de


Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586