Stimate Abonat %Member:CustomField2% %Member:CustomField1%, inscris la data de %Member:CustomField3%

Bucuresti, %Date%

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Am lansat Tableta Elevului si va spunem ca face MINUNI

... Click aici pentru a comanda Tableta Elevului »

Imagineaza-ti ca ti se da o furculita cu care sa mananci supa si un termen limita. Ai cinci minute la dispozitie. Daca nu reusesti, o sa te supunem la acelasi test pana cand reusesti.

Nu te teme, nu ai nicio sansa...

Nici copiii nostri nu vor reusi sa ia note maxime pana cand nu le dam instrumentele de lucru si de invatare de care au nevoie. Poate doar prin Magie, dar nu va putem ajuta.

(Cum va putem ajuta noi, in calitate de specialisti in produse educationale»)

Recent ascultam un post de radio si am ramas fara cuvinte. Semaforul era verde si imi spunea ca pot sa pornesc. Am ramas cateva secunde in loc, blocata, si m-au trezit doar sunetele de claxon ale soferilor din spatele meu. Am pornit spre birou cu avant mai puternic ca niciodata. Se discuta despre rezultatele catastrofale de anul trecut si de cele care se preconizeaza anul acesta.


Click aici pentru solutia propusa de specialisti»Legea Zilierilor. Registrul de evidenta a zilierilor

In Monitorul Oficial nr 192 din 19 martie 2014 a fost publicata LEGEA nr. 18 din 7 martie 2014 pentru modificarea si completarea Legii nr. 52/2011 privind exercitarea unor activitati cu caracter ocazional desfasurate de zilieri, precum si pentru modificarea art. 8 alin. (1) din Legea nr. 416/2001 privind venitul minim garantat.

Conform Legii nr. 52/2011, zilierul este persoana fizica, cetatean roman sau strain, ce are capacitate de munca si care desfasoara activitati necalificate cu caracter ocazional, pentru un beneficiar, contra unei remuneratii.

Conform art. 3 alin. (2), O persoana poate desfasura activitati ca zilier numai daca  ...

.....Cititi mai departe Detalii

Nou: Tableta special conceputa pentru managerii HR!


Contine 3 aplicatii de exceptie! Cu toate secretele profesionale de importanta vitala pentru activitatea dvs.!

Nu ai crede, insa un client/ angajator te va citi din priviri si iti va da note in functie de cum te imbraci, cum te porti, cum vorbesti si CU CE INSTRUMENTE lucrezi. De ele depinde calitatea rezultatelor pe care le vei obtine. Din primele saptamani de utilizare vei atrage mai multi clienti, mai multi angajati valorosi si rezultate bune in munca ta.

Cat costa sa va asigurati rezultate maxima in activitatea dvs de HR? Poate 1000 de lei, media sumelor banesti pe care le veti aloca pentru a merge la cateva seminarii? Poate 2500 de lei, media sumelor alocate de profesionisti pentru a merge la cursuri?

...Click aici pentru a consulta specificatiile Tabletei Manager HR»...

.....Cititi mai departe Detalii

Simplu: Parintii au aceleasi drepturi la revenirea din CCC?

Dorim sa stim daca tatal care indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei de crestere a copilului timp de o luna, la revenirea in cadrul societatii beneficiaza de protectie in cazul concedierii pe perioada de 6 luni? Aceasta prevedere se aplica doar in cazul mamei?

Conform art. 1 alin. (1) lit. a) din Normele metodologice de aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor beneficiaza de concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului oricare dintre parintii firesti ai copilului.

In consecinta, daca tatal ...

.....Cititi mai departe Detalii

Pachetul Specialistului in Legislatia Muncii

Contine 3 CD-uri la pretul exceptional de 99.19 lei!
Economisiti din start 299.75 lei!


Profitati acum de pretul de 99.19 lei TVA inclusa, fata de pretul standard de 398.94 lei TVA inclusa, pentru toate cele 3 lucrari!

Fiti la curent cu toate modificarile legislative si aflati raspunsul la orice intrebare sau orice problema de legislatia muncii cu care v-ati putea confrunta!

V-am pregatit un pachet exceptional, indispensabil oricarui specialist in pentru Legislatia Muncii!

Contine 3 produse de legislatia muncii de care veti fi pe deplin multumit, intrucat contin rezolvarea multor probleme cu care va confruntati in cadrul relatiilor de munca. >>> detalii aici

Ordin privind masuri de sprijin pentru politistii cu grad de invaliditate si pentru familiile acestora

In monitorul oficial nr. 192 din 19 martie 2014 a fost publicat Ordinul nr. 35 din 13 martie 2014 privind masurile de sprijin acordate politistilor incadrati intr-un grad de invaliditate si familiilor acestora, precum si familiilor politistilor decedati.

Prezentul ordin stabileste:

a) conditiile si procedurile pentru realizarea urmatoarelor masuri de sprijin:
1. mentinerea in activitate in functii de politist a politistului ranit apt sa ...

.....Cititi mai departe Detalii

Rezultatele la simularea bacalaureatului demonstreaza ca evaluarea trebuie schimbata

Rezultatele "dezastruoase" la simularea bacalaureatului demonstreaza ca invatamantul continua sa involueze si ca modalitatea de evaluare trebuie schimbata, intrucat cu programele scolare actuale, elevii nu pot fi mobilizati sa invete mai bine, a declarat luni presedintele FSLI, Simion Hancescu.

"S-a mai incheiat o simulare a examenelor nationale, iar rezultatele sunt la fel de «dezastruoase», elevii tot nemotivati, profesorii implicati cu si mai multe obligatii, dar drepturi mai putine. Nu s-a schimbat aproape nimic in ceea ce priveste reforma, dar se vor rezultate spectaculoase", a spus Simion Hancescu, citat intr-un comunicat de presa al Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI).

Liderul FSLI sustine ca rezultatele la simularea examenului de bacalaureat demonstreaza, inca o data, ca  ...

.....Cititi mai departe Detalii


TOTUL

despre Recrutare, Angajare, Motivare, Evaluare,

Formare Profesionala,
Documentatie obligatorie,

Mediere in

Consilier Ghid complet
pentru Managerul HR!

Consilier Ghid Complet pentru Managerul HR isi propune sa fie ajutorul dvs. de nadejde in activitatile de zi cu zi.

Astfel, dumneavoastra, managerul de resurse umane, veti sti totul despre:

  • modalitatea de a alcatui un anunt de recrutare eficient, in asa fel incat mesajul sa fie transmis corect si sa aduca in fata dumneavoastra cei mai potriviti candidati,

  • cum trebuie organizat un interviu de selectie eficient si care sunt cele 8 tipuri de intrebari pe care nu trebuie sa le treceti cu vederea,

  • cum se intocmesc corect fisele de post, fara a le supraincarca inutil, dar si fara a omite detalii esentiale,

  • motivele pentru care evaluarea performantelor angajatilor este nu doar necesara, dar si benefica,

  • cum puteti fideliza personalul fara a investi sume inimaginabile, de care oricum compania nu dispune,

  • cum se mentin in echilibru costurile, incluzand aici recompensele materiale, respectiv eforturile si implicarea personalului.

Consilier Ghid complet pentru Managerul HR reprezinta un biblioraft in format A5, cu peste 600 de pagini ce alcatuiesc lucrarea de baza.Capcanele ascunse in Procedurile Obligatorii aplicate in raporturile de munca


Pentru orice domeniu al raporturilor de munca exista una sau mai multe proceduri de urmat. Nu numai pentru concediere, ca in exemplul de mai sus, ci si pentru:

Angajare Acordarea zilelor liber ... detalii aici »

Efectuarea concediului de odihna

Formarea profesionala ... detalii aici »

Modificarea CIM

Aplicarea sanctiunilor


Etc., etc.

Exact. Fiecare dintre aceste operatiuni impune un traseu clar de parcurs, cu pasi specifici, iar daca un singur pas este neglijat consecintele sunt nefericite.

Vestea buna este ca puteti sa evitati orice eroare. Iata cum:

V-am pregatit un CD care va arata pas cu pas tot ce aveti de facut..

... in oricare dintre situatiile de mai sus. Trebuie doar sa introduceti CD-ul in calculator si sa dati clic pe topicul care va intereseaza.

Pe ecran se va afisa instantaneu intreaga procedura de urmat, completa si 100% corecta, care va fereste de orice scapare sau pas gresit. (... vezi aici »)


Toate trucurile si chichitele juridice sunt prezentate aici, astfel incat este exclus sa aveti probleme cu inspectorii ITM sau in instanta


Copyright © 2014 LegislatiaMuncii.ro

Va reamintim ca ati solicitat primirea acestui newsletter pe data de %Member:CustomField3%


Trimiteti si prietenilor dvstra articolele care v-au placut:

yahoo messenger email facebook twitter linkedin

Puteti urmari toate newsletterele Legislatiamuncii.ro pe:

flux rss arhiva newslettere

Daca doriti sa va dezabonati automat, click aici:

Dezabonare Automata

Expeditor: Rentrop&Straton , Bdul. Natiunile Unite nr. 4 , Bucuresti , Romania
Tel: 0040-212094512 , Fax: 0040213172586