Legislatia Muncii - Codul Muncii, Asigurari Sociale, Resurse Umane

In atentia dnei/dlui Abonat , inscris la data de

Bucuresti, 29.4.14 13:50

Privacy policy

Raporteaza abuz

Versiune html

Trimite unui prieten

  Serviciu gratuit oferit de www.legislatiamuncii.ro

Buna ziua,

Asa cum am discutat in ultimele zile pe e-mail si la telefon cu majoritatea abonatilor nostri, revenim cu Informatiile promise referitor la Concedierea Angajatilor.

... Detalii despre Concediere aici »

Legislatia muncii
Majorarea indemnizatiei pentru cresterea copilului s-ar putea aplica de la 15 octombrie

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu a declarat luni, 01.10.2012 la intalnirea cu reprezentantii organizatiilor pensionarilor, cu ocazia Zilei Internationale a Persoanelor Varsnice ca legea privind majorarea indemnizatiei pentru cresterea copilului ar putea fi aplicata incepand cu 15 octombrie.

Legea privind modificarea ordonantei de urgenta 124/ 2011 care reglementeaza printre altele si revenirea indemnizatiei la 85% din venitul net, a fost adoptata de Camera Deputatilor in data de 25 septembrie si a fost trimisa Presedintelui Romaniei pentru a fi promulgata.

"Legea nu se poate aplica decat de la

.....Cititi mai departe Detalii

Model contract conventia civila

CONVENTIE CIVILA

Art.1. - PARTILE CONTRACTANTE

S.C. ........................................... cu sediul in ................................. ....................................... ,
inregistrata in Registrul Comertului sub nr..........................., avand CUI .............................., reprezentata legal de catre
Dl. ........................................ ............................................................ , in calitate de BENEFICIAR
si
........................................................... , cu domiciliul in
................................................................, C.N.P. ......................................, C.I. /B.I. ........................., in calitate de PRESTATOR
au convenit incheierea prezentului contract civil de prestari servicii, in conformitate cu prevederile art. 942 si urm., 1410 - 1413 Cod Civil.

Art.2. - OBIECTUL CONTRACTULUI

Prestatorul efectueaza clientului urmatoarele servicii ...

.....Cititi mai departe Detalii

Raspunsurile privind  « Legislatia Muncii pentru bugetari » de care aveti nevoie se afla chiar aici!
 
Cum se acorda indemnizatia de conducere in cazul bugetarilor?
Cum se acorda acum sporul de vechime pentru personalul contractual?
Cum se acorda sporul pentru conditii vatamatoare pentru functionari publici in 2012?
  Sporurile care au fost obtinute de autoritatile publice prin sentinte judecatoresti pot fi acordate si in cadrul autoritatilor care nu detin astfel de sentinte?


.....Lista completa a intrebarilor si raspunsurilor

Va oferim acum instrumentul pe care-l asteptati de atata vreme:
Consilier - Legislatia Muncii pentru bugetari. Unicul ghid existent pe piata de profil ce clarifica modul in care dvs., angajatii din institutiile publice, trebuie sa aplicati reglementarile Codului Muncii. TESTATI GRATUIT!

 


Club Legislatia muncii
Munca de la domiciliu

Buna ziua,

Avem un coleg, programator, angajat cu CIM pe perioada nedeterminata insa care lucreaza de acasa. Acum vrea sa se mute pentru o perioada in India si vrea sa continuam colaborarea de acolo.

Avem voie sa facem asta? Stiu ce prevede legea pentru munca "la domiciliu" dar cand domiciliul e in Romania.

Imi puteti spune, va rog, ce inseamna angajarea unui roman cu domiciliul in India si sa lucreze de la domiciliu? Putem face asta? Ce facem cu protectia muncii? Daca are un accident?

Multumesc!

.....Cititi mai departe Detalii
Legislatia muncii
Actul privind piata unica II: 12 actiuni prioritare pentru o noua etapa de crestere

Anul acesta marcheaza cea de a 20-a aniversare a pietei unice. S-au parcurs deja etape importante. Pentru consumatorii europeni, piata unica inseamna o gama mai variata de produse si servicii, la preturi mai mici. Piata unica le-a oferit cetatenilor posibilitatea de a circula liber, de a se stabili si de a lucra oriunde doresc. Tinerilor le-a dat ocazia de a studia in strainatate; in ultimii 25 de ani, de acest privilegiu s